At være publikum hos Cirkus Benneweis

 Er det deres allerførste gang i cirkus – er det en god idé at have styr på de praktiske forhold.

PAUSE

Kære Cirkusvenner

 

Vi nød turen rundt på de danske landeveje i 2015 og er taknemmelige for den imødekommenhed, som mødte os sæsonen igennem. Herligt, at så mange var enige med os i, at det var Danmarks bedste cirkusforestilling.

Vi har gjort os mange tanker om fremtiden og arbejder på et nyt og spændende koncept. Det når vi ikke at få på plads til den kommende sæson, og vi holder derfor pause.

Men vi glæder os at vi igen er tilbage på de danske landeveje med Cirkus Benneweis – Danmarks bedste cirkus.

De gladeste cirkus hilsener 

Nadia og Dawid Benneweis

Billetter

Billetter til Cirkus Benneweis kan købes på vores hjemmesiden, på telefon 40402020 eller ved personligt fremmøde i vores billetkasse.

Der kan ikke reserveres billetter købt via deals på hjemmesiden. Disse skal reserveres på telefon 40402020. 

Som noget nyt, går ledsagere nu gratis ind mod fremvisning af ledsagerkort.

 

Åbningstider

Billetlugen er placeret foran indgangen til det store cirkustelt og har åbent hver dag fra klokken 12:00 frem til sidste forestillings start.

Barnevogne & hjælpemidler

Ønsker du at medbringe barnevogn, gangstativ eller andre former for hjælpemidler, er det selvfølgelig muligt. Af sikkerhedsmæssige grunde, må disse dog ikke stå inde i teltet under forestillingen. I stedet bedes de placeret ude foran teltet. Dette sker på eget ansvar.
Dette gælder dog ikke for kørestolsbrugere, der har købt en særlig kørestolsplads.

Påklædning

Vi anbefaler en praktisk påklædning, der afspejler vejret. Teltet vil i de kolde perioder være opvarmet, men medbring gerne et tæppe eller en ekstra trøje.
Der findes ingen garderobefaciliteter.

Medbragt mad

Det er ikke tilladt at medbringe mad, slik eller drikkevarer i Cirkus Benneweis. I vores fortelt er der kiosker med et stort udvalg af slik, popcorn og drikkevarer, som kan nydes både før, under og efter forestillingen.

Varighed og pause

Forestillingen varer cirka 2 timer og 20 min inkl. en pause på 15 min.

Parkeringsforhold

Cirkus Benneweis besøger over 100 byer på en sæson. Det betyder, at parkeringsforholdene kan variere fra dag til dag. Derved kan området til parkering variere fra by til by. Uanset hvad, vil det altid være muligt at finde et sted at parkere, enten på pladsen eller på gader i nærheden.

Kom i god tid

Forteltet åbner 1 time før forestillingens start. Her er der mulighed for at købe lækre forfriskninger, fine cirkussouvenirs og få lavet ansigtsmaling.

Der åbnes ind til det store telt, siddepladserne og manegen ½ time før forestillingens start.

Børn

Denne hjemmeside indeholder børnesider, med små sjove opgaver, som børnene kan pusle med. Der er også en masse sjove cirkus-facts for både børn og voksne!

Børn under 3 år sidder gratis på skødet af en betalende voksen.

Det er desværre ikke tilladt at have barnevogne inde i teltet under forestillingen. De kan stilles i forteltet eller ude foran. Dette sker på eget ansvar.

Video

Vores gæster må gerne tage billeder under forestillingen og du skal være velkommen til at dele dine cirkusoplevelser på vores instagramside #Benneweis.
Det er forbudt at videofilme under forestillingen.

Betingelser

Vær venligst opmærksom på:

  • At kontrollere by, dato og tid for forestillingen ved modtagelsen af billetten
  • At bortkomne billetter ikke erstattes
  • At billetten kun kan ombyttes eller refunderes i tilfælde af aflysning meddelt inden forestillingens begyndelse
  • At videooptagelser under forestillingen ikke er tilladt
  • At rygning i teltet ikke er tilladt
  • At barnevogne, gangstativer og andre hjælpemidler placeres ude foran.

Handicapforhold

I Cirkus Benneweis kan både handicappede og kørestolsbrugere få en god oplevelse. Vi har særlige pladser til kørestolsbrugere og gangbesværet, som sikre en god og behagelig forestilling.

Ledsagere er gratis
Alle Benneweis' gæster med ledsagerkort har mulighed for gratis at medbringe en hjælper. For at benytte denne ordning skal du kontakte billetsalget i billetkontoret på 4040 2020 dagligt mellem 12.00- 17.00. Eller på info@benneweis.dk

Kørestolsbrugere
Vi har særlige pladser til kørestolsbrugere og gangbesværet, som sikre en god og behagelig forestilling - book på forhånd på 4040 2020 dagligt mellem 12.00- 17.00. Eller på info@benneweis.dk

Toiletforhold
Cirkus Benneweis har handicaptoilet som kan tilgås med kørestol.

Handicapparkering
På langt de fleste cirkuspladser er der mulighed for, at komme helt tæt på indgangen - hvis du er i tvivl om parkeringsforholdene i din by, så ring på 4040 2020 dagligt mellem 12.00-17.00.