Cirkus Benneweis placerer sig inden for en underholdningsgenre som kan prale af mange års historik, enestående rammer, duften af savsmuld og en helt særlig skabelse af nærvær, nostalgi og eventyr.

Med det i bagagen er der stærkt potentiale for at skabe helt specifikke muligheder for enestående grupperabatter, virksomhedsarrangementer, markedsføring samt kunde- og personalepleje.

Erhverv & Events

Har du et nyt produkt der skal markedsføres, en personaleforening der skal forkæles eller kunder der skal plejes – så skaber Cirkus Benneweis unikke rammer og muligheder. Vi har allerede flere samarbejdspartnere som har gjort brug af Benneweis’ rammer og potentialer med stor succes.

Send gerne en mail til vores salgs- og event afdeling, så vi sammen kan skabe noget helt særligt, der passer til dine ønsker og behov.

salg@benneweis.dk

 

Cirkus – Erhverv og events

Særforestillinger

Har du en virksomhed, en institution eller en helt anden baggrund og ønsker at købe en privat forestilling – så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har stor erfaring med at tilbyde solgte forestillinger til private og virksomheder, som ved køb af en hel cirkus forestilling kan sætte deres særpræg på forestillingen, omgivelserne og hele oplevelsen.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud og en snak om de mange muligheder.

Kontakt
Salg@benneweis.dk

Grupperabat

Cirkus er både for store og små, for mange og få.

Kan du samle 25 personer eller flere har vi mulighed for at give dig en helt særlig grupperabat. Grupperabatten afhænger af de pladser I ønsker at sidde på og antal. Som en gruppe har du muligheden for at få et smugkig ind bag kulisserne og en forståelse af hverdagen bag cirkus, ved at få en privat rundtur før forestillingens start.

Kontakt
Salg@benneweis.dk